2024 Yılının Merakla Beklenen 5 Filmi

Her ne kadar sinema sektörü, artan bilet ücretleri ve dijital platformlar sayesinde sekteye uğramış olsa da hâlâ merakla beklenen filmler söz konusu. Biz de bu yazımızda sinema perdelerinde...

245

Her ne kadar sinema sektörü, artan bilet ücretleri ve dijital platformlar sayesinde sekteye uğramış olsa da hâlâ merakla beklenen filmler söz konusu. Biz de bu yazımızda sinema perdelerinde izlenmeyi beklenen 2024 yılının 5 filmini sizinle paylaşacağız!

2024’ün En Çok Beklenen 5 Filmi

Elbette 2024 yılı diğer yıllar gibi merakla beklenen pek çok filmi içeriyor. Bunlardan bazıları ise beyaz perdede izlenmeye daha değer gözüküyor. Peki bu filmler neler? İşte merakla beklenen 2024 filmleri!  

1- Ters Yüz 2- Inside Out

Herhalde çocuk ve yetişkinlerin en çok tükettiği ortak animasyonlardan biri ters yüz desek pek de yanılmayız. Bu yıl itibariyle ilk filmin üzerinden 9 yıl geçmiş olmasına rağmen etkisini sürdüren bu film, 2024’de devam filmiyle tekrar karşımızda. Çocuk Riley’in ergenliğine uzandığımız Inside Out 2, ergenlik ile beraber yüklenen yeni duyguları bize tanınırken hepimizin yaşadığı duygudurumlarını da içten bir anlatım ile aktarıyor. An itibariyle haziran ayının gişe rekortmeni olan filmin temmuz ayında da vizyonda olacağı bildirelim. 

2- Furiosa: Bir Max Mad Destanı

Mad Max’in devam filmi Furiosa, görsel etkisi yüksek bir aksiyon-macera filmi olarak karşımıza çıkıyor. Post apokaliptik bir dünya sunan Mad Max serisinin bu filminde, bir önceki filmden tanıdığımız Furiosa karakterine odaklanıyoruz. Furiosa’nın Mad Max ile tanışmasından öncesini anlatan film, yine görsel efektleri ile adından söz ettiriyor. Haziran ayında vizyona giren film, temmuz ayının ortasına kadar beyaz perdede yer almayı sürdürecek. 

3- Dune 2

İlk filmin sonundan devam eden Dune 2, Paul Atredies’in Arrakis’in kontrolünü ela alma mücadelesini konu ediniyor. Fremenler tarafından lider edilen Paul’un Harkonnen Hanedanına karşı savaşı epik bir görsel şölen eşliğinde ele alınıyor. Dune kitabını ezberleyenlerin de bir çoğunu memnun eden film, 2024 mart ayında vizyona girdi. 

4- Deadpool v Wolverine

Yılın merak edilen başlıca süper kahraman ve Marvel filmi Deadpool ve Wolverine desek pek yanılmayız. X-Men evreninin nevi şahsına münhasır bu iki karakteri, Deadpool 3: Deadpool & Wolverine filminde de inişli çıkışlı ilişkilerine devam ediyorlar. Yayınlanan fragmanları ile kendi kitlesini heyecanlandıran film, temmuz ayının sonunda izleyici karşısına çıkacak. 

5- Joker: Folie à Deux

Merakla beklenen bir diğer süper kahraman evrenindeki film ise Joker 2. İlk filmin ardından daha çok müzikal tarzında olacağı belirtilen filmin başrollerinden biri ise Lady Gaga. Jokerin deli dolu sevgilisi Haley Quinn’i canlandıracak Lady Gaga ile Joker rolünde Oscar alan Joaquin Phoenix’in performansı oldukça merak ediliyor. Müzikal gerilim tarzındaki Joker İkili Delilik filminin vizyon tarihi ise 4 Ekim 2024 olarak bildirildi. 

Sizin için 2024’ün beklentisi yüksek ve merakla beklenen filmlerini sıraladık. Peki siz hangi filmi dört gözle bekliyorsunuz? Hâlâ vizyonda olan filmleri ve yılın sonuna doğru vizyona girecek olan tüm 2024 filmlerini Arcadium Sinemalarında bulabileceğinizi belirtelim.Keyifli seyirler! 🎞

 

In this article